8 entry daha
  • gerçekten de insanın kanını donduracak bir şekilde öldürülmüş kızcağız.

    sebepsiz yere bir kızı öldürmenin sebebi ne olabilir, ne tarz bir nefret bir insana böyle bir şeyi yaptırabilir? bu ülkede genç kızlar artık bir yere giderken sağ salim geri dönebileceğini düşünemeyecek mi? aileler çocuklarını okuması için başka bir şehre gönderemeyecekler mi? özgecan'dan bir yaş küçük, onun gibi üniversite öğrencisi olan ve ailesinden ayrı yaşayan birisi olarak benim aklıma bu sorular geliyor, bencillik gibi olacak ama kendim için de korkuyorum. bu ülkede bütün kızların, kadınların hayatı gittikçe karartılıyor resmen.

    yemin ederim bu tarz cinayetleri okudukça idam cezasının geri gelmesini istiyorum. şu güzelim kıza kıyıp ondan sonra birkaç yıl yatmak bana adaletsizlikmiş gibi geliyor. ama maalesef sonuç öyle olacak, katilleri beş, belki de on yıl sonra yine aramızda olacak. olan yine özgecan'ın ailesine ve arkadaşlarına olacak, ateş düştüğü yeri yakıyor.

    ayrıca kendisini münevver karabulut ile karşılaştırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. münevver de, özgecan da bu ülkenin güzelim iki kızıydı, ikisi de vahşi bir şekilde katledildi.

    yattığı yer ışıkla dolsun, mekanı cennet olsun.
1319 entry daha
hesabın var mı? giriş yap