1 entry daha
  • dün gece en yakın arkadaşlarımdan birinin whatsapp'ten göndermesi üzerine dinlediğim yepyeni bir rihanna & kanye west işbirliği. şarkının kime, neye ait olduğu hakkında en ufak bir fikrimiz olmamasına rağmen bayılmış durumdayız. özellikle rihanna'nın vokal tekniği konusunda 2005 yılından bu yana kendini bu denli geliştirmiş olması karşısında şapka çıkarıyorum.

    miss gobi country kokan parça rihanna için de bir ilk ayrıca. daha önce hiçbir işinde böyle bir tür denememişti. 2012 yılından bu yana yeni albümü için bekleyen insanları bu şarkı ile ikiye bölmüş olacak ki insanlar ya şarkıya bayılmış, ya da şarkının ilk single olmamasını istemelerine rağmen beğenmiş durumdalar. ben ise güzel bir video klip ile ilk single olacağını düşünmekteyim. ki sözleri de, en az şarkı kadar çekici.

    elektronik müzik seven bir insan olarak bile tüm o kargaşadan ayrılarak, 2-3 enstruman ve rihanna'nın güzel sesi ile piyasaya farklı bir yön vermeyi seçmesini ise ayrıca taktir etmiş bulunuyorum. kanye'nin de bu vesile ile ne kadar büyük bir müzik dahisi olduğunu bir kez daha anladım ki adam kendi sınırlarını aşıyor her defasında. bu güzel parça ile yeni rihanna albümünün dönemini başlatıyoruz o halde (?)
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap