5 entry daha
  • oyunculuklar ve konusu oldukça iyi olsa da; daha tam oturmadığını eksik kalan birşeylerin olduğunu düşündüğüm oyun. içine tam anlamıyla çekemedi beni. sorun o gün bende de olabilir bilemiyorum tabi. ama o gün sahnede oyuncuların repliklerinde biraz fazlaca şaşırmalarından da anlaşılabiliyor, oyunun daha tam oturmadığı. ama aşılamayacak bir durum değil elbette bu. günlük hayatta konuşurken bile takılabiliyoruz bazen ve daha yeni perde demiş bir oyun için de çözülebilecek sorun bunlar.

    oyunda; kızlarına seslenmek ve kapıyı açmak için kullanılan ucunda zil bulunan 2 tane ipi aşırı gereksiz bulduğum bir dekora sahip ayrıca. bu iplere hiç bir anlam veremezken aynı zamanda dekoru da kirlettiğini düşünüyorum. kızlarına seslenmek için iplere gerek duymadan bağırabilir, kapıyı da gidip açabilir. zaten oyunun ilerleyen sahnelerinde bu ipleri sahneden kaldırıyorlar. hiç koymasalarmış daha iyi olur diye düşünüyorum.

    savaşın, insanlığın çirkin yüzü ve kadınlara verilen değer ve onların yaşadığı dram hakkında etkileyici bir oyun aslında ve oyunun oturmasıyla da daha güzel bir oyun çıkacaktır ortaya.

    oyunda çalan şarkı için;

    dmitri shostakovich - waltz no. 2
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap