170 entry daha
  • 123 dakikalık, 2014 yapımı film.

    kusursuz bir ses mühendisliği ve ses miksajı ile dikkat çeken yapım, görsel efekt tasarımı olarak da son yılların en sağlam yapımlarından ki bu zaten beklenen bir durumdu.

    diğer yandan; oyunculuklar vasat seyrinde idi ( bu tarz filmler için yeterli de denebilir ) ve yine görsel açıdan oldukça karanlık çekilmiş sahnelerin yoğunluğu izleyiciyi de kısmen yormakla beraber atmosfer açısından da artı puan kazandırmış göreceli olarak. heyecan ve akıcılık seviyesi bazında da başarılı bir iş çıkarılmış, bazı sahneler tasarım olarak olağanüstü güzellikteydi; sanat ve görüntü yönetmenliği de es geçilmemiş.

    ev izleyicisine de filmin mutlaka karartılmış ortamda ya da akşam, vasat üstü bir ekran ve ses sistemi ile izlenmesi salık verilmelidir. 15 inc laptop ekranında ağustos sıcağında izleyen mükemmelliyetçi dostlarımızın yorumları halihazırda bu başlık altına mevcut.

    bu tür içindeki yapımların standartları içerisinde, türün müptelaları için klasmanında arşivlik bir film olmuş ve kesinlikle kaçırılmamalı. bu tarz " action sci-fi" yapımlarda halen ısrarla oyunculuk, senaryo vb. resitali arayanlar için ise eklenecek pek fazla bir söz bulunmuyor.

    8 / 10.
121 entry daha
hesabın var mı? giriş yap