3 entry daha
  • her yeni anime sezonunda şunun gibi seriler yayınlanmasa vallaha anime endüstrisi bitti diyeceğim. o değil yaş ilerledikçe benim de kafa olarak anime zevkim seinen serilere doğru kaymaya başladı. şu son bir kaç senedir kendimde bunu gözlüyorum ki böyle seriler çıkınca sezon boyunca yayınlanan diğer serilere nazaran bu tarz seinen serilerden aldığım zevk bin kat daha fazla oluyor.

    hatta şunu da eklemeden geçemeyeceğim. hatta son zamanlarda okuma değilde, izlediğim en yetişkin serilerden birisi bile diyebilirim. yine piyasada seinen kategorisi altında, yetişkinlere veya halen ergen dönemin son safalarında olan izleyicilerin izlediği serinen serilere göre daha bir olgun (seinen yani) seri harbiden de.

    realismin doruklarında aşık atarken, sahip olduğu ve şu an halen gelişme aşamasında olan bir o kadar ilginç hikayesiyle birlikte, karakter gelişimi bakımından bir hayli derin ve zeki karakterlerinde hikayeye dahil olduğu, bunun yanında animasyon olarak göz okşayan açılış ve kapanış videolarının bir o kadar güzel animasyonlar ile buluştuğu ve son olarak insanın dinlemesi hoşuna giden ve hikaye yapısıyla bir o kadar uyumlu olan soundtracklerinin de bünyesinde barındırdığı bu seri sanırım bu 2014 yaz anime sezonun belki en iyi değil ama benim açımdan en çok beğendiğim serilerden birisi.

    bu sezon severek takip ettiğim bir diğer yaz sezonu animesi olan aldnoah.zero'dan sonra severek takip ettiğim sezonun en ilgi çekici serilerinden birisidir. severek takip ediyoruz.
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap