• şu aralar amerikan magazin ve müzik basınının en büyük konusudur. beyoncé'nin kız kardeşi solange'ın met galası'ndan önce jay-z'ye asansörde saldırması ve kaydın sızması, çiftin turnesinde * beyoncé'nin resentment şarkısının sözlerini azıcık değiştirip, jay z'ye laf sokması çiftin boşanacağı iddialarını güçlendirdi. bu arada resentment bundan 8 yıl önce yazılmış bir şarkıydı ve o aralar çiftin aralarının yine kötü olduğu söyleniyordu. o sırada nişanlılardı tabii. çiftin yakın çevresine göre çocuk yapma fikri de evliliklerini kurtarmak içinmiş.

    neyse bu kadar objektiflik yeter duygusal fangirl'e bağlayacağım. 10 seneden uzun süredir bu çifti izliyorum/dinliyorum lan ben. ikisini bir arada görmeyince yadırgıyorum falan. 20 yaşımdan sonra bunu kaldıramam. hala dedikoduların yalan olduğunu düşünüyorum sonuçta dünyanın en popüler çifti ve hayvani bir turne yapıyorlar. acınası bir durum biliyorum ama ben ileride bu çiftin yaşadığı gibi bir ilişki yaşamak istiyordum, son zamanlarda aşka olan inancım zaten bitti bitecek bir darbe de bunlar vurmasın. :( aşık olduğum çocuk jay-z'yi çok seviyor belki de bu yüzden duygusala bağlamış olabilirim bilemiyorum. umarım 2. bir ''conscious uncoupling'' vakası yaşamayız.

    hiçbirinizin sikinde bile değil biliyorum ama magazin konuşmayı özlemişim, rahatladım.

    edit: beyoncé instagram hesabından cevap vermiş, eşi ve çocuğuyla gayet mutlu. bir de turneyi uzatıyorlarmış. ingiltere'de de konser vereceklermiş. boşanmazlar dimi lan?
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap