8 entry daha
  • doğrudan avengers 2'de yer almaması iyi oldu sanki. guardians of the galaxy filminde, infinity stones ögesi üzerinden avengers 3 ile aralarında bir bağ oluşturulabilir. gönlüm, bir yandan avengers 3'te yer almasını; diğer yandan almamasını istiyor. zira 3. filmde civil war serisi temel alınırsa avengers, gerçek anlamda bir başyapıt olabilir. üstelik avengers 3'te rol alsa, ınfinity gauntlet'ı kullanan bu denli tanrısal ve ikonik bir gücün karşısında kim durabilir? galactus dahi, kozmik enerjiyi yok etmeye kadir değildir. kanımca, kendisine atfedilen bütün güç tanımları, anlatımları bugüne kadar ifade edilen sınırların en uç noktasıdır. kendisi, muazzam bir güce sahip olmasının yanı sıra aynı zamanda bilge ve hakim birisidir.

    ''there is only one way to stop thanos from achieving his mad goal. you will have to kill my son.'' babası a'lars.

    bu yüzden, the guardians of galaxy ve şayet yer alırsa avengers'taki rolünü oldukça merak etmekteyim. film ekibinin, böyle bir karakterden yararlanacağına göre umarım makul düşünceleri vardır.

    tabi herşeyden öte yukarıdaki sorumun - özellikle crossover çizgi roman evreninde - elbette bir cevabı vardır. siz ister galactus; ister başka bir karakter, deyin; benim nezdimde thanos'a meydan okuyabilecek yegan güç, allfather, almighty odin'dir. bu iki karakter, marvel evreninde hiçbir zaman karşı karşıya gelmedi; lakin thanos'a karşı, oğlu the odinforce, rune king thor ile olan düetlerini merak etmiyor değilim.

    son olarak the guardian of galaxy filminde josh brolin tarafından seslendirileceğini belirtelim.
165 entry daha
hesabın var mı? giriş yap