2 entry daha
  • artık kim tarafından ne amaçla yapılıyor bilmiyorum ama son günlerde oluşturulmaya çalışılan bir algı var mesela; eğer rte cumhurbaşkanı olmaz ise doğu kan gölüne dönecek,çatışmalar hat safhada olacak,taş üstünde taş gövde üstünde baş kalmayacak vs vs. güya hükümet zamanında terör örgütü ile masaya oturdu,onunla anlaştı ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin neticesine göre de ya özerklik alacaklar yada savaşa devam.

    aynı algı operasyonu yıllardır pkk-ile kürt halkı için yapılmadı mı?
    aynı algı operasyonu neticesinde son günlerde alevi-sünni çatışması yapılmaya çalışılmasını bir tek ben mi fark ediyorum.
    aynı algıdan sağ sol etkilenmedi mi?

    aynı algı operasyonu 30 mart seçimlerinden sonrada oluşturulmaya çalışılmış idi.abdullah gül başbakan olacak rte cumhurbaşkanı olacak algısı.bi durun bakalım genel seçimler 2015 te.

    aynı algı gezi olaylarında da karşımıza çıkmıştı.geziye katılan herkes vandal,anarşist ,devlet düşmanı olarak lanse edilmişti.

    aynı algıyı tsk'ya kumpas kurulurken de gördük.bana göre kozmik oda araştırmalarını hatırlarsınız, tsk'nin üzerine darbeci yaftası yapıştırılmaya çalışılmıştı.üzerine açılan davalar tutuklamalar' da cabası.

    aynı algı sonucu hırant dink'i vurmadılar mı?

    aynı algı sonucu bu kadar ötekileşmedik mi? bu kadar kutuplaşmadık mı?

    nedir bu algı operasyonu? şimdi düşünüyorum ama bir tanım yapamıyorum.yada yapacağım tanımlar benim götüme girecek sonuçlar doğurabiliyor.bu bile algı operasyonu değil mi? hiçbir oluşuma bağlı olmayan sadece kendi fikirlerini üreten,kendi söylemlerini konuşan insanların üzerine '' sen şu örgüttensin,sen bunun adamısın?'' denmiyor mu?

    chp üzerinde de algı operasyonu yapılıyor kanımca.

    1) chp'nin kendi tabanının partiye küstürme operasyonu.ki nitekim de chp tabanının partiden çok uzaklaştığı bir kısmının ip,dsp gibi partilere,bir kısmının mhp gibi sağ partilere kaydırmak gibi.
    2) chp bir terör örgütü gibi lanse edilmeye çalışılıyor. ülkeyi bölmeye çalışanlar ile aynı kefeye koyulmaya çalışılıyor.
    3) chp 'nin akp nin taşeronu olduğu algısı.güya beraber çalışıyorlar.'' güçlü muhalefet.''

    kim lan bu algı operasyonu?kimse çıksın kardeşim.

    nedir bu algı operasyonu kim tarafından yapılıyor ne amaçla yapılıyor? algı operasyonu adı altında dikta rejimin dayatmalarını mı izliyoruz,dinliyoruz.esas sormamız gereken soru bu bence?

    evet şimdi bu yazdıklarımda mı algı operasyonu? hayır değil.kişisel görüşlerimdir.ama eminim birisi çıkacak ve yaftalıcak.ama bu operasyonlar hep bir kesimin lehine sonuçlanıyor.ne olursa olsun.algı operasyonun galibi belli?

    eyvallah
    ne chp'liyim ne başka bir partili.kişisel düşüncelerimdir.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap