4 entry daha
  • rainbow rowell'in bir kitabı. simon snow adlı roman serisine fanfiction (bkz: simon/baz) yazan bir kızın üniversite hayatını anlatıyor.

    simon snow olarak geçen seri harry potter'dan esinlenilmiş diyorlar, üstelik rainbow rowell'in dili öyle akıcı ve sizi içine çekiyor ki, "bitmesin!!" derken buluyorsunuz kendinizi.

    esas kızımız cath başlarda sosyofobik bir manyak gibi gözükse de kendine göre nedenlerini anlamaya başladığınızda gerçekten sevmeye başlıyorsunuz. cath'in bir de wren adında bir ikizi var. aslında romanın odak noktası cath, yine de romanın roman olmasının nedeni wren. zira üniversiteye geçerken wren, bu loner arkadaşımızı yalnız bırakıyor ve oda arkadaşı olmak istemediğini söylüyor. böylece bir ay boyunca sırf başkasına yemekhanenin yerini sormamak için fıstık ezmesinden başka bir şey yemeyecek tipteki arkadaşımız cath, reagan adlı fazla dışa dönük, üst dönemlerden bir kızla aynı odaya düşüyor. wren kendini üniversite hayatına fazlasıyla kaptırırken, cath'se internette ünlü olan carry on, snow adlı baz/snow fanficini yazmaya devam ediyor.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap