aynı isimde "karınca (film)" başlığı da var
269 entry daha
  • ulaşılması zor olsun diye buzdolabının üzerine koyduğum bal kasesine dadanan 8 milyar karıncayı fark etmem 4 gün sonrasında oldu. holdeki ve mutfaktaki karıncalar her zamanki gibi salına salına değil, böyle bir koşuştura koşuştura geziniyordu. kımıl kımıl oluşları yaramazlık yaptıklarına delaletti. bal kasesini buzdolabının üzerinden aldım ve çöpe attım. çöpü de çöpe attım. evet aynen böyle oldu.

    iyi de dört gündür coşan karıncalar bu duruma fena üzüldü. kasenin bulunduğu yere 2 gün boyunca gelip gelip gittiler. gözlerine inanamadılar adeta. ''amına koyim kase nerede lan?'' der gibi bi o yana bi bu yana koşuşturdular. yaşadıkları hayal kırıklığına ister istemez üzülüyor da insan. kavanozdaki baldan biraz buzdolabının üzerine döksem diye düşündüm önce. ''sevaptır'' dedim ama sapıtan karıncalardan bazılarını buzdolabının içinde de görünce protestocuları eli boş göndermek durumunda kaldım.

    şimdi gidip baktım. 2-3 tane var hâlâ. bunlara teselli ikramiyesi niteliğinde bala bulanmış çay kaşığı versem şimdi gidip arkadaşlarını çağıracaklar. neyse boş ver artık. allah'ım affet!
251 entry daha
hesabın var mı? giriş yap