9 entry daha
  • iyileşmiş prodüksiyon, daha iyi sözler ve mustaine'in gelişmiş vokali hariç tam bir rust in peace şarkısı. hatta take no prisoners'ı hatırlatıyor ki daha ne isteyeyim. forumlardaki "yeniden sert megadeth" laflarını görünce cryptic writings veya en fazla youthanasia gibi bir albüm bekler olmuştum. buna da pekala razıyken karşımda en sevdiğim megadeth'i buldum. çekiç darbelerini andıran bir riff ile açılıp chris poland'ın tanıdık blues'uyla kapanıyor. (yeni albümün en güzel yanlarından biri de poland olacak.) vokallerin arkasında, holy wars'da da bir tane bulunan "ne kadar çalışırsan çalış bir yandan şarkıyı söyleyerek çalınması olanaksız riff" söz konusu. şu anda şarkıyı dinledikçe rust in peace tadının daha çok farkına varıyorum.
    ticari adımlarda genel olarak metallica'yı örnek aldığını üzülerek gördüğümüz mustaine bu anlamsız işi bırakmış gibi görünüyor. benim oldukça korktuğum bir olasılık olan, "nu metal piyasasından da nasiplenelim." gibi bir kaygıdan kesinlikle eser yok. sanırım mustaine bu sefer yalnızca çekirdek megadeth fanlarını mutlu etmek niyetinde.
    belki de heavy metal tarihinin ilk gerçek "köklere dönüş"ünün simgesi olacak bu şarkı, albümün fos çıkması gibi kabus bir senaryo gerçekleşmezse.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap