148 entry daha
  • kendi sonunu kendi elleriyle getirecek gibi görünüyorlar. dış mihraklara gerek yok. çok uzun değil, 5 yıl sonra sınırlarda " türkiye islam cumhuriyetine hoş geldiniz" yazar.

    haa bir de düşündüğünüzün tam aksine; dış mihraklar müslüman ülkeleri ayaklanmaya iterek değil, laiklikten uzaklaştırarak, islamcı yönetime sürükleyerek sömürür.

    edit; ahaha hala "şeriatı getirdiniz yine" vs tarzı mesajlar geliyor. kadın erkek nikahsız yaşanması ile ilgili devlet yasası çıktıysa, içkiyle ilgili aynı şey yapıldıysa, gebelik testleri aileye haber veriliyorsa, "öyle giydiyse tecavüzü hak eder." çok sıradan bir cümle haline geldiyse, doğum kontorlünü engellemek için çalışmalar başlatacağını söylediyse yani devleti asla ilgilendirmeyip tamamen kişisel konularla ilgili cezai yaptırım getiren yasalar çıkardıysa, benim istemediğim intrenet sitelerine girmeyecesiniz dediyse o yöne gidiş çoktan başlamış demektir. gerçi kime, ne anlatıyorum. bizim ve ülkenin geleceğinin içine edenler bunu göremeyenler değil mi?
317 entry daha
hesabın var mı? giriş yap