7 entry daha
  • main street ve yolun sonundaki cinderella's castle ile gunduz ayri gece ayri beni benden almis guzel yer. ancak cok uzulerek soylemeliyim ki bunun disinda bi numarasi yok. gercekten cocuk isi. yanimda guya yasitim arkadasla gittim, hani adult version takiliriz umuduyla ama yok mickey's philhar magic yok peter pan's flight yok yok winnie the pooh yok mad tea party kosturdum durdum pesinden. doktora ogrencisi olacaz bi de. rezalet.

    bi tek splash mountain guzeldi, onda da yukseklik korkumdan gozlerimi kapattigim icin bi halt goremedim. sabahin 9undan gecenin 12sine ayaklarima kara sular indi surundum resmen. tomorrowland acayip dandik. butun ride'lar ve genel gorumun 70-80lerin gelecek vizyonu. hani su gri agirlikli guya yuksek teknoloji robotik goruntu yok mu.. o hesap. dandik azizim. amma ve lakin tomorrowland disindaki kisimlar cocuklar icin mukemmel dizayn edilmis. gercekten. cocuk olsam kendimi kaybederdim o parkta. prenses saci ve makyaji yaptirip disney prenseslerinin kiyafetlerini giyip geziyordu minik kizlar piyasada. frozen'dan elsa'nin bile kiyafeti ve oyuncaklari vardi valla. film zaten aralik civari geldi, biz de buraya aralik'ta gittik. bu ne hiz? tuketici toplumun gozunu seveyim.

    sansimiza noel zamaniydi da bari christmas parade'i seyrettik, cinderella's castle'daki christmas show'u falan izledik. main street tamamen noel dekorasyonluydu ve mu-kem-mel gorunuyordu. dedigim gibi beni zaten bu kisim ve kale buyuledi. gunduz ayri guzeldi, aksam uzeri ayri, show esnasinda ayri, gece isiklariyla ayri, havai fisek gosterisinde ayri guzeldi. hala aklima geldikce ic cekiyorum.
hesabın var mı? giriş yap