9 entry daha
  • geçen akşam bir arkadaşımın ısrarı ile beykent şubesine gittiğim ve ödediğimiz hesabı baz alırsak yemeklerden hiç memnun kalmadığım lüks gibi görünen restoranttır. büyükçekmece tarafından gelenler için e5'te gürpınardan döndüğünüzde hemen ışıklardan sola geçince mekanla karşılaşıyorsunuz. kapıda valeler var, arabayı alıyorlar park sorun olmuyor. velhasıl içerde garsonlarca güzel karşılanıyorsunuz hizmet iyi neyse içeri geçtik ve menüden yemeğimizi söyledik..

    ben 2-3 gündür mecbur sebeplerden dolayı hamur işine dayandığım için etli ekmeği es geçip fırın kebap söyledim, arkadaşlarda etli ekmek ile saç kavurma söyledi.. önden içli köftelerimizi de ekledik. içli köfte güzel, sıcak sıcak geldi köpüklü ayranda iyiydi ama gel gelelim ana yemek olarak söylediğim fırın kebap kesinlikle vasat altıydı. 21 lira gibi fiyat belirlenen ve menünün en önemli yemeği gibi görünen fırın kebapla ortalama yemek yiyen biri hayatta doymaz doymak için mecbur lavaşa sardım yedim utanmasam ekmeğe dayanacaktım.. ayrıca yemek bildiğin soğuk geldi gurme değilim ama fırın kebabın soğuk soğuk yeneceğini hiçte sanmıyorum adı üstünde "fırın" kebap bu yahu biraz daha bekletseler resmen buz gibi getireceklermiş.. bizim arkadaşlar saç kavurma ile etli ekmeği beğensede ben fırın kebaptan hiç memnun kalmadım. karnımı tam doyuramadan 3 kişi 85 tl hesap + valeye "bahşiş"imizi atarak mekandan ayrıldık..

    hülasa yemeklerin porsiyonu belirlenen fiyatlara değmez.. mahallenizdeki kebapçınızda adana, urfa, beytinizi yerseniz çok daha ucuza ve adamakıllı doymanız mümkündür. sanırım ben daha da gitmem buraya..eyyorlamam bu kadar, hadi hayırlı işler..
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap