4 entry daha
  • yeni kitabım. tarzını sevdiğim adamın kitabı. bu adam gerçekten işi biliyor. sistemi bunun kadar şiddetli ve alaycı eleştiren başka bir adam daha yok. kitabı okumaya devam ettikçe alıntılara da yenilerini ekleyeceğim.

    --- spoiler ---

    hiçbir zaman, ter fışkırtan, popoya kramp saplayan, kasık ıslatan bir orgazmdan daha güzel bir şiir okuyabileceğimi sanmıyorum. resim yapmak veya opera bestelemek, yeni bir istekli götle karşılaşana dek öylesine yapılan işlerdendir.

    -

    annemi bir sonraki ziyaretimde hala eski avukatı fred hasting'im ve annem bütün öğleden sonra saçma sapan şeylerden bahsediyor. ta ki ona hala bekar olduğumu söyleyene kadar. çok ayıp, diyor. sonra da televizyonu açıyor ve pembe dizilerden birini izlemeye başlıyor. hani şu gerçek insanların sahte olan sorunları oynadığı ve gerçek insanların gerçek sorunları unutmak için izlediği dizilerden birini.

    -

    yeterli parayı öderseniz, bir insanı kıçınıza çeşitli nesneler sokmaya veya fotoğraflarınızı çekmeye razı edebilirdiniz. peki ya maymunu? bir maymun dürüst davranacaktır.

    -

    zayıfmış gibi yaparak, güç kazanırsınız. kendinizi güçsüz göstererek diğer insanların kendilerini güçlü hissetmesini sağlayabilirsiniz. insanların sizi kurtarmasına izin vererek aslında siz onları kurtarırsınız.

    --- spoiler ---
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap