12 entry daha
  • sanırsam bu zamandan sonra uzay çağının başlaması gerekiyor. hadi artık yahu. sıkıldım beklemekten. 310 yaşımdayken, bir sayborg olarak, mars'taki kolonilerden birinde hiçbir işe yaramayan tuhaf nesneler yapıp satarak hayatımı idare ettirebileceğimi biliyorum. 23. kez klonlanmış foley isimli alman kurdu cinsi köpeğimin, yürürken patilerinin çıkardığı sesleri duyabiliyorum.

    insanlık olarak çok büyük gelişme potansiyeline sahibiz. bunun için öncelikle binlerce yıllık pagan adetlerimizden kurtulmamız gerekiyor. hala bir buçuk milenyum öncesinde yaşadığını sanan insanlarla aynı toplumda yaşadığımı görmek rahatsız edici.

    uzay çağı ancak insanların dünya dışında bi yerde koloni kurmasıyla başlayacak. bunun için devletlerin silahlanmaya harcayacakları parayı uzay ve gen araştırmaları yatırmaları gerekiyor.

    gen kontrol mekanizması kurup cinselliği kontrol altına almamız gerekiyor. insanların cinsel yolla ulaştığı orgazmı manipüle edip aynı orgazma toplum için çalışarak ulaşmalarını sağlamalıyız. yeni nesilleri ise güçlü olan, yüksek iq ve yüksek eq'ya sahip bireylerden alınan genlerin birleştirilmesiyle oluşturmamız gerek. yani evrimin dizginlerin elimize almamız lazım. yapay seleksiyon insanı tanrı yapacak. bu sayede değil mars, jüpiterde bile koloni kurarız. yes we can ulan!!
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap