1 entry daha
  • ozellikle japonlar icin efsane olmus dovus sanatlari aktoru.

    kendisinin ninjutsu'da 4. dan. judo'da 2. dan, kendo'da 1. dan (ki bu yonune ayri bir saygim vardir), shorinji kenpost'da da 1. dan seviyesinde oldugu hatirlanirsa bacagini acabildiginden kelli dovuscu gecinen gudik aktorlerden oldukca farkli bir noktada bulundugu gorulecektir.

    tarantino'nun ona olan hayranligi kendisinin filmlerinde ayreten gozlemlenebilir. zira true romance'deki asil oglanin giris diyaloglari ve sonrasinda chiba'nin the streetfighter filmine gitmesi, pulp fiction'da samuel abinin incil'i de refere ederek yaptigi tetikci repliklerinin de yine chiba'nin fi tarihinde canlandirdigi kiralik katilin tarzi olmasi kendisinin birinci elden belirttikleri olmus, zira kill bill'de de onemli bir rolu vermesi olayi sonuca baglamistir.

    bastan true romance ile merakimizi minciklayan bu sahsiyetin bizim nezdimizde taninirliginin kill bill ile pekisecegi suphesiz iken, dikkatli kisilerin bir zamanlarin teleon'unun gece yarisindan sonra verdigi japon isi aventur filmlerinden de kendisini isirmasi muhtemeldir.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap