4 entry daha
  • her zaman saf ve $a$kin shun'un (syun?) maceralarini duzenli izlerdik.

    bir keresinde lopeze gol attiracagim diye forvete cikmi$lardi beraber, sonra lopez topa oyle bir abanmi$ti ki (zaten tek eliyle top tutar, $utu ivan drago'nun sag kro$esi kadar gucludur. ustune gitmi$ kaleci olmu$tur - ama gol atmak gayesiyle yanip tutu$maktadir) top direkten donup orta sahaya gelmi$ti. sonra rakip oyuncu ko$mu$ ko$mu$ kaleye vurmu$tu. sonra bir de baktik ki kimse kaleyi goremiyor (dunya yuvarlak misali, spikerler bile bayiri a$arak giden topu izlerler) sonra top kaleye gelince goruruz ki shun coktan rakip ceza sahasindan ko$up yeti$mi$ topu tutmu$.

    asist yapan bi cakal vardi takimda, o da hollandaliydi. bi keresinde siki markaj var diye yorulmu$ taklidi yapti. sonra bir baktik golgelerden cikip asist yapti. shun bunla da serencebey yoku$u tadinda bir yerde kar$ila$ti. bo$ta birakinca bizim saf arabayi, araba icinde tekerlekli sandalyeli arkada$iyla a$agi kaydi. hollandali bizim goremeyecegimiz hizla bir anda yakaladi ve durdurdu arabayi (yeni transfer ya)

    bi keresinde de bencil bi herif vardi. bunla makas pasi cali$iyorlardi. kalede de lopez. ama bencil herif shun'u sallamayip hep hirsindan kaleye vurdu, lopez de hep kurtardi. bencil ama ayi olan herife shun yana$ip "kusura bakma, makas pasi ne bilmiyorum" safligini yapinca, bencil ayi ne halt ettigini anladi. makas pasi yaptilar gercekten ve bencil herif de takti lopeze.

    albatros vuru$u yaparken de albatroslar gibi havada kafa pasi yapmi$lardi. yani bir ce$it havada kafa voleybolu.

    hala shun gibi kesik ve akabinde geri gelen pas atmayi hayal ederim.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap