2 entry daha
  • kirgizca'da ben kucuk komedyen anlamina gelmeyen, baska bir anlami bulunan cumle.

    akp'nin piyasada olmadigi yillarda muhendis olmus, fikir ve eylemlerinden dolayi bundan 20 yil oncesinde gozaltina alinip devletimizin sefkatina mazhar olmus, bacaginin bir kismi polis envanterindeki alman coban kopeklerinden biri tarafindan sevgi ile mideye indirilmis bir kisinin eksisozluk'teki takma ismi.

    omru boyunca hicbir torpil gormemis, cunku birilerine minnet duydugunda kisiliginin bozulacagina inanmis birisi. 15 yil gibi bir suredir de uluslararasi alanda, yuzmilyonlarca dolari bulan insaat projeleri bitirmis, bu yuzden de teknik konularda faydalanabileceginiz birisi.

    ayni zamanda cok da alcakgonulludur, yanlisini -laf salatasi ile degil bilgi ile- kanitlayan biri olursa, ozur dilemesini de bilen, yanlis yaptim da diyebilen biridir, ki bircok entry'sinde altta not olarak bunu gorebilirsiniz. ama eksisozluk'te bilmeden konusmayi bir maharet sanan insanlara kil olan birisi.

    edit: beni akp yandasi veya baska birsey yandasi olarak goren, hatta maasli calistigimi iddia edecek arkadaslar icin (bu arada o maasin basbakan danismaninin maasi kadar olmasi gerekirdi simdiki isimi birakmam icin -51 bin tl diye iddia edilen-),
    asagidaki entry'de ise chp yardakcisi ve yalakaligi yapiyorum,

    (bkz: #33634782)
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap