• bugün bir arkadaşımın başına gelmiş; virgülüne dokunmadan yazdıklarını yolluyorum.

    "şirketin adını deşifre etmek istemiyorum ama olayı yazabilirim;
    iş görüşmesine gittim bugün ve geldiğimiz diyalog:
    -gezi parkında oluşan olaylara katıldınız mı?
    -ne sebeple böyle bir soru soruyorsunuz?
    -biz bu olaylar sebebiyle bir kaç personelimiz ile yollarımızı ayırdık. şirketimizde böyle provoke teşhir edecek kişiler ile çalışmak istemiyoruz. takdir edersiniz ki iş başka sokakta oluşturduğumuz hayatlar başka '' ve aptal bir sırıtış''
    -öncelikle keşke telefonda belirtmiş olsaydınız da, sizin gibi beyinsel gelişimini tamamlayamamış bir varlık ile tanışmak zorunda kalmasaydım. ayrıca belirtiğiniz gibi iş dışında ki görüşlerimiz, duruşumuz, hayatımız, sizi, çalışmış olduğumuz şirketi asla ilgilendirmez evet, şirket içindeki çalışma, diyalog, performanstan sadece mesul olmanız gerekirdi. satın almaya çalıştığınız köle pazarı mı var ? kendi zihniyetiniz de ki hayvani dürtülerle, insanın ilkelliğinde bile var olmayan ego ile ne cüret ki, bu sebeple insanları işten çıkartıp, bir de benim karşıma geçip bunu konuşma cesaretini buluyorsun? okumak sadece bilgiyi artırırmış, ama eşşeklik maalesef ki baki kalıyormuş.
    -sonrası biraz kargaşa, o prezentabl görünümlü eşşek yüksek ses ile derhal odadan çıkın diye bağırdı...

    bizzat ben yaşadım arkadaşlar şaka değil, zaytung haber hiç değil..."

    edit: olay benim başıma gelmedi, söylediklerine çok güvendiğim gerçekten iyi niyetli bir arkadaşımın başına gelmiş, kendisinden izin almadan şirket ismini telaffuz etmem çok yanlış olur.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap