9 entry daha
  • bir daha benzerlerinin tekrarlanmasindan korktuklari icin hakkini arayan halki sindirmek adina yapilan gozaltilardir. ardindan sosyal medya yaptirimlari da gelecektir.

    eylemlerden sonra gozalti dalgalarinin olmayacagina dair devletin en ust kademesinden verilen sozler nerede? cumhurbaskani iyi polisi oynadi, hukumet de hesap sorabilmek icin gosterilerin bitmesini bekledi.

    artik agiza sakiz oldu, herkes 1984 benzetmesi yapiyor ama hakikaten de oraya dogru gidiyoruz.

    bunun yaninda sadece gostermelik 1-2 polis sorusturmasi acildi ve polise arka cikildi. oysa butun gosterilerin amaci, hepimizin de bildigi gibi baskici ve zorba dayatmalara direnmekti. ama o asiri guc kullanarak zorbalik ile muamele yapan polis basbakan'dan ovgu aldi. ne de olsa taviz vermemek onun emriydi ve polis sadece basbakanin despot tutumunu yansitmisti. basbakan da kendi emrini uygulayan polise sahip cikti.

    gun gelecek, bu donemde yapilan haksiz uygulamalarin da hesabi cok adini andiklari "28 subat" gibi sorulacak. ama ne yazik ki bunlarin hesabinin soruldugunu tayyip goremeyecek. kendisini kolon kanserinden kaybetmis olacagiz ve hukumetin basinda o ya da bu partiden (muhtemelen bir koalisyondan) baska birisi olacak. yaptigi her sey de tayyip'in yanina kalacak.

    adaletini sikeyim boyle duzenin.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap