8 entry daha
  • sebepleri yanlış belirtilmiş olan hata(msı)lardır. yani yanlış yapılmış mıdır? yapılmıştır belki ama o da kışkırtmayla yapılmıştır, sonuçta polise taş atmak yanlış mıdır? yanlıştır, peki kimyasal silah kullanan polise taş atmak yanlış mıdır?. sebepler ya saptırılmaktadır ya da iyi gözlenememiştir.

    1- orda olan bilir ki chp ile alakalı en ufak bişey yoktu. ufak tefek gruplar vardı ama herkes aynı meydanda kol kolaydı. chp orayı ele geçirdi fln gibi saçma sapan bir varsayım nerden çıktı hiç bir fikrim yok.
    2- öyle cam çerçeve fln indirilmedi, zaten yardım etmeyen esnaf yoktu ki. bir tek ilk gün starbucks vardı onun dışında kimse bize kapısını kapatmadı. zaten dışarıda kimyasal silah yiyen 20 yaşındaki gence kapısını kapatan adamın nesi svunuluyor onu da anlamak zor tabi.
    3- polis şiddet gösterirken medya yok ortada, polis çekilirken medya geliyor. bunca insan medyayla mı birleşti sanıyor birileri? siktirsin gitsin yayın yapmasınlar zaten bundan sonra, kimsenin öyle bir beklentisi yok emin olabilirsiniz.
    4- akp'nin polisi saatlerce üzerimize kimyasal silah sıkıyor ses yok, neymiş akp konteynır'ı yanmışmış. keşke diktatör recop da içinde olaydı...
    5- zamanında yahudiler de hitler'e küfrediyordu sanırım ama kimse yahudiler yanlış yaptı dememiştir!
    6- günler süren direnişten sonra gelen zafer sarhoşluğdu orda olan. kimse su gibi içki fln tüketmedi, bütün gece barikatlar kuruldu, tedbirli davranıldı, sabahın ilk saatleriyle beraber de polisin yarattığı pislik temizlenmeye başlandı.

    bir de şu arap baharıyla burda olan şey karıştırılmasın lütfen. burda birilerinin bahsettiği arap baharı çok daha sancılı çok daha şiddetli olmuştur. dış güçlerden silah temini bile olmuştur. burdaki insanların ise bir arada kalmak için kurduğu barikatlarından başka bir şey yoktur ellerinde. arap baharına çok bilinçli oldu, şiddetsiz oldu, çok da güzel oldu diyip gezi parkındaki olayları gençlerin taşkınlığı olarak görmek kimse kusura bakmasın saf orospu çocukluğudur. bildiğin saf o....luğudur.

    ps: dayanamadım patladım sonunda. her maddeyi tek tek okurken farkettim bayağı bayağı bilgili kişi ağzıyla yazılmış yobaz zihniyeti. hani vardır ya eğitimli cahil daha tehlikelidir diye bi laf, aha bu da öyle bişey.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap