• gerçekten nasıl verildiğini inanılmaz merak ettiğim eğitim. arkadaşım vardı lan bir tane, öğretmenlik okudu. kpss'ye girdi senelerce mal gibi. kazanamadı tabi haliyle. bikaç denemeden sonra polis olmaya çalışmaya başladı ara sıra facebooktan konuşuyoruz çok da samimi değiliz. lan bu çocuk nasıl olduysa polis olmayı başardı istanbul'a atandı hatta. üniformalı resimlerini falan görüyorum arada sırada facebookta. az önce facebook iletisini gördüm aynen yazıyorum buraya;

    "gezi parkına ömründe hiç gitmemiş, ismini duymamış, parka bir fidan dikmeyi bırak; bir bardak su dökmemis süreyya'nın önder(!)liğindeki leş kargaları ve yandaşları "gaz"a gelmeyin çok ağlarsınız !!!"

    abi size ne yedirip ne içiriyolar, o kadar mağdur olan ben miydim amk? nasıl yaptılar ne anlattılar sana da bunu düşündün bir de facebook'a yazdın. bu adamla taksim'de karşı karşıya gelsek o gazı hiç düşünmeden suratıma sıkacağından emin oldum şu an. arkadaşım dediğim insan lan bu. ne yapıyorlar nasıl eğitiyorlar bilmiyorum ama beyinleriyle bir şekilde oynandığı kesin bu insanların. mağdur lan bu adamlar. bildiğin mallaştırılmışlar. yardım edelim. bi el atalım vallahi yazık lan.
hesabın var mı? giriş yap