5 entry daha
  • hollywood yapımı mafya filmlerinin tamamını izlediniz, hala içinizde açlık var uzak doğu seferine çıkayım diyorsanız, ilk başta izlemeniz gereken top 10 filmlerden birisidir.

    --- spoiler ---

    aslında eski türk mafya filmlerini anımsatıyor. baba yok, anne hasta, serseri bir erkek kardeş, liseye giden edepli bir kız kardeş... ve tüm bunların içinde ailesine bakmak için okulu bırakmak zorunda kalıp, karanlık dünyaya inmek zorunda kalan ağabey!! (abi degil ağabey!)

    başrol oyuncumuz bir de eski okul arkadaşına -tanıdık kızdır huyunu suyunu biliyoruz bir de güzel bundan ötesi ohh bal kaymak- düşünceleri ile yazılmasın mı?! tam klasik.

    dövüş sahneleri muazzam, neredeyse ateşli silah hiç kullanılmıyor, eh biz de martial arts yapıyoruz, guzel ve gercege yakın - ozellikle taekwondo tekmelerinin- bolca kullanıldığı bir film.

    cogu kore yapımı mafya filmi gibi bu da hüzünlü, bu koreli adamlar illa başrol oyuncusuna eziyet, cefa ve şiddet çektirecek?!

    tarafımdan 10 üzerinden 7 alan, kırılan 3 puanın ise mafya babalarının diger kore yapım filmlerine gore o kadar da karizmatik olmaması, fazla ekrana girmemesi ve oyuna hakim olmamasından geldigini belirterek spoiler'e son veriyorum.
    --- spoiler ---

    güzeldir, izleyin ve eger kırmızı cizgileri gectiginiz bir noktaya geldiyseniz bu hayatta, kimseye guvenmemeniz gerektigini - en yakın kardeşim dediklerinize bile- bu film ile bir kez daha kafanıza not alacaksınız.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap