9 entry daha
  • efenim populer kulturumuze ve ruyalarimiza artik sinmis bulunan iki hasin karakterin birbirine allah yaratti demeden girismelerini mevzuu eden holivud mamulu. olayimiz soyle;
    surec zarfinda fredi kuruger hadisesi genc dimaglarin hafizalarindan silinmeye baslar; zaten silinmeyenleri de timarhaneye tikarlar, hulasa neticede bu durum* fredi beyde guc kaybi yaratmistir, bunun onune gecebilmesi icin teroru elm sokaginda yeniden hortlatmasi gerekir. bunun uzerine bu is icin en yetkin kisi gordugu jason beyfendiyi diriltip ruyalarina girip elm sokagina postalar (tabii krugerin bi zamanlar muhitimizin heber kusagini mesgul etmis olan civili katilden ve daha da onemlisi pesinden kosani essek cennetine posktalayan kapkaccilardan haberi bulunmamaktadir. ne gam!)

    en basta temiz temiz isler yurur jason ortami dograr, freddynin nami yürürken ikili aralarinda bi racon meselesinden dolayi anlasmazliga duserler ve jason son hesaplasma icin freddynin kabusuna geri doner...

    ne ustune 13. gunun gerilim havasi ne de elm sokaginin fantastik yapisi oturmus, daha cok kendilerinin karikatürüne donusmus heterojen bir siddet/gerilim filmi var ortada, biz en iyisi gazete elestirmenlerinin kaypak soylemiyle turunun meraklilarina diyelim sisi yakmadan ama ne kadar kanli canli olsa da kebaptan cok fazla haz almadigimizi belirterek, minimum beklentilerimizin tatmin oldugu bu freak show gene de bir kez olsun izlenebilir (eglence icin) filmler listesine kaydedelim.

    bununla birlikte jasonun elinde palasi ormandaki tekno partyi bastigi sahne bu filmin en eglenceli sekansini olusturdu nazarimizda, en azindan biz jason adina cok sevindik.
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap