18 entry daha
  • http://www.hurriyetim.com.tr/…14@nvid~252520,00.asp
    adresinden düzgün bir türkçe ve mükemmelleştirilmiş bir üslupla okuyabileceğiniz yazılar bütünü. pirim serdar devrim bu başlıkta toplanan yazılar eline geçince usta kalemini kullanarak her birinin üstünden geçmiş, zahmet edip tek tek her birini editleyerek bunları okunabilir hale getirmiştir. gaflete düşüp kendisine işin sırrını sormuş bulundum. yani ben de kıyısından köşesinden yazma işine soyunmuş biriyim. çala kalem de olsa aklım erdiğince bir şeyler yazmaya çabalıyorum ama yazdıklarım ancak birilerince alıntılanıp baştan yazılınca okunur hale geliyor.

    serdar beye gerek sitesinden gerekse mail adresinden. yazıları kafasına göre değiştirebilmenin püf noktalarını sordum. o sadece ben bunların ekşi sözlükten olduğunu bilmiyordum dedi. başta ulan ben bunu sormadım ki nerden çıktı bu diye düşündüm. sonra anladım ki kendisi bana işin sırrını vermek istemiyor. ben ancak çok çalışıp çabalarsam kendisi gibi usta bir yazar olabilirim. onun sırrını söyle bunun sırrını söyle ile olacak işler değil bunlar. yok öyle armut piş ağzıma düş. bunlar emek işi. çok alıştın mı hazıra konmaya bir daha adam olamazsın.

    bana satır aralarında bu öğütleri veren ustam serdar devrim'den huzurlarınızda özür diliyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.
104 entry daha
hesabın var mı? giriş yap