7 entry daha
  • meat effigy ya da amulet kullanılmadan 100 günü aşan oyunlarınızda dikkat edin. zira öher ölüm erken ölümdür ama bu oyunda öyle saçma şekillerde ölebiliyorsunuz ki bi yerden son ehh eytere bea diyip kaçmanız olası oluyor. patlayıp bütün kampını yakan köpek mi dersin, mouse un tışı takıldığı için saldramadığın kuşun gagalaması mı dersin gece tam olmadan iki saman daha toplayayım derken kampın yerini kaybedip karanlıkta tek vuruşta ölmek mi dersin. hepsini yaşadam ki sonuncusu da tamamen mallığımdan monster meat yiyip tüm health imi siktiğimden ötürü gerçekleşti. meyse klavye kullanımını keşfedip treeguard'ı falan öldürebiliyorum artık. o da bir gelişme sayılır.

    en fantastiği de 180 küsür gün sonunda böyle mis gibi kamp alanı yaypıp bütün kampa domuzevleri kurduktan sonra gerçekleşti. hani oyunda mümkün her şeyi yaptım. çok tavşan kestim diye gelen mahlukatı da öldürmek dahil her boku yedim.

    sonra dedim ki kendime bi spiderhat yapayım da gidip örümceklerle kanka olayım. hocu tam yaptım şapkayı o esnada ekrana da tam bakmıyorum menüye bakıyorm işte şu gerek bu gerek craft falan derken bi sigara yakayım dedim sigarayı yaktım bi baktım mütaahitliğini yaptıığım domuzlar tarafından yumruk manyağı edilmişim. yani neymiş şapkayı domuzun yanında takmayacaksın.

    ha sonra gene başlıyosun ora ayrı.

    bi de son update de yiyeceklerin çürümesi gibi bi olay getirmişler hiç yakıştıramadım. stokçu toplumuz. kültürümüzde yeri yok.
202 entry daha
hesabın var mı? giriş yap