8 entry daha
  • kültürel açıdan zengin olduğunu düşündüğüm solo çalışmalarının kesinlikle keşfedilmesini düşündüğüm müzisyen. sadece "porcupine tree'nin basçısı" demek yetmez kesinlikle. soundcloud sayfasına yüklüyor güzel güzel, hepsini birden yüklediği için gözden kaçıyor olabilir belki de. hemen link verelim: http://soundcloud.com/colin-edwin

    ben yolculuk rotamı çizdiğimde kendisi gideceğim yerde bass clinicleri vereceğini duyurmuştu, sevinçle koşa koşa gittim. şansıma sadece 15 kişi falan vardı izleyen, bol bol sohbet etme şansı da elde ettik.
    solo çalışmalarını o klinik sayesinde daha yakından keşfetme şansım oldu, açıkçası ilk etapta takip etmeye çalıştıysam da o kadar başarılı olacağını tahmin edemiyordum. gözümde canlanan ise (kendisinin müziğin yanındaki seyahat etme tutkusundan olsa gerek -ki bu açıdan ilham veriyor iki tutkuyu birden barındıranlara-) travel channel açık gibi, geziyorum gibi, dünyanın türlü yerleri, kocaman şehirlerin keşfedilmemiş yanları, bazen de dünyanın bir ucu olarak tabir ettiğimiz, saklı kalmış kültürlerin yaşadığı yerler gözümde canlandı. öyle bir müzik işte bu adamın yaptığı. putumayo seven bunu da sever, öyle de zengin diyim.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap