102 entry daha
  • gurmesi uzmanı felan değilim ancak birkaç pastırmacı arkadaş ve kişisel izlenimim sonucu hiç bilmeyen arkadaşlara nasıl alabilecekleri konusunda birkaç tavsiye verebilirim;

    1) alma kokarsın hahahaha
    yok lan dur, girdin pastırmacıya, cephe selamı verdin. ok. vitrine oraya buraya bak biraz. hemen sipariş verme. bana 200 gram pastırma veya pastırma alacaktım ben dersen evde kösele kemirirsin.
    pastırmalar asılı duruyor orda gördün. eğer dümdüz bir şekilde uzuncanaysa onlar sırttır makbuldür. hiç doğranmamışsa tütünlüğü uc kısımlarındadır. tütünlükten doğra usta de. yok gördüğün pastırma eğri büğrü kısa tombulcana ise kürektir bulaşma. sert olur. ancak kuru fasülyeye koyacaksan, yumurtayla yapacaksan bunu al. hem ucuzdur. yumurtayla yaparken yumurtayı kırıp üstüne pastırmayı koyma yemin ederim gelip ağzını burnunu gırarım.
    önce tavaya çok az su koy 2-3 çorba kaşığı kadar. pastırmaları koy, su çekilene kadar biraz yumuşasınlar. sonra tereyağını koy, çok az kavur pastırmayı. üstüne yumurta kır. tavanın sapını da yersin o derece.

    2) iki mi? haaa yaz günü yememeye çalış
178 entry daha
hesabın var mı? giriş yap