22 entry daha
  • marlon brando'nun içinde ukte kalan bir olaya sahne olmuş filmdir

    marlon brando, malum çapkınlığıyla ünlü.evli olsa bile kafasına koyduğu kadınları ayartıp yatağa atma konusunda hayli ısrarcı olan brando bu film sırasında da başrol kadın oyuncu jean peters i gözüne kestirmiştir.

    ama o jean peters, o zamanlar martin scorsese nin the aviatör filminde hikayesi anlatılan, holywood'a ilgisi ile bilinen o zamanlar en zengin,en çılgın iş adamlarından howard hudges ile birliktedir..

    howard hudges bu işleri bildiğinden film çekimleri boyunca sevgilisini diğer erkeklerden korusun diye jean peters'e asla yanından ayrılmayacak bir yardımcı tutar.ama brando bu pes eder mi? koymuştur kafasına jean peters ile birlikte olmayı.üstelik kendine güveni tamdır,kızın kendisine karşı koyamayacağını biliyordur...her şeyi dener ama ne yapsa howard hudges in adamını geçip peters i asla yanlız başına yakalayamaz..brando öyle kafasına takmıştır ki bir gece çatıya çıkıp ip ile kendini sağlam bir yere bağlar,sonra çatıdan sarkıp binanın dış yüzeyinden jean peters in odasının camından içeri girerek işini bitirmeye çalışır..planını gerçekleştirip binanın çatısından inerek peters'in odasına girdiğinde bile howard hudges in adamıyla karşılaşır.yani ne yaparsa yapsın asla hudges in adamını geçip jean peters'i elde edemez..bu içinde ukte kalan hikayeyi bizzat brando nun kendi otobiyogrofisinde açıklamıştır.

    not: daha sonraları jean peters howard hudges ile evlenerek kariyerinden vazgeçip oyunculuğu bırakır.bunun mükafatını ise 70 li yıllarda hudges den boşandığı zaman aldığı paralarla dünyanın en zengin kadınlarından biri olmasıyla elde eder.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap