2 entry daha
  • --- spoiler ---

    i'm just a guy from sweden who likes to laugh and make other people laugh. sharing gaming moments on youtube with my bros!
    why not join us? :d

    --- spoiler ---

    diye girişi olan youtube kanalına sahip kişilik. yaptığı tek şey ise çeşitli oyunlar oynarken* kendini kamerayla kaydetmek. sonucu umduğunuzdan çok daha komik olabiliyor. üstelik yaratıcılıktan başka bir şey yapmadan iki senede bir milyon 700 bin kişiyi kanalına abone edebilmiş.

    gerçek adı felix kjellberg olan gencimiz 24 ekim 1989 isveç doğumlu. üniversitede okuyup yan iş olarak youtube'a oyun oynarken çektiği videoları koyarken bir gün youtube partnership teklifi geliyor. ondan sonra üniversiteyi yarıda bırakan pewdiepie, full time olarak oyun oynama işini üstleniyor.

    şu anda italyan kız arkadaşı cutiepiemarzia ile (namı diğer marzia bisognin) ile italya'da yaşamaktadırlar. cutiepiemarzia genellikle moda, giyim gibi vlog'lar yaparken erkek arkadaşı pewdiepie oyun videoları yapar.

    şubat 2012 yılında king of the web adayı olmuş ve bir milyondan fazla oy almıştır. ödül olarak aldığı 6bin doları ise world wildlife fund vakfına bağışlamıştır.

    tanınan videolarından bazıları ve çokça kullandığı catchphrase'lerden:

    top scariest moments of gaming
    happy wheels - funny moments montage
    top scariest moments of gaming! 100'000 subs special
    top 10 scariest moments of gaming /w pewdiepie (300th video special) :d

    bunun dışında kinect ve wii'de oynadığı dans oyunları ve bir sürü ekstra videoları vardır.

    daha fazla youtube ünlüleri için:

    (bkz: tobuscus)
    (bkz: jacksfilms)
    (bkz: raywilliamjohnson)

    ayrıca bakınız:

    (bkz: fridays with pewdiepie)
    (bkz: to the moon)
    (bkz: ib)
    (bkz: amnesia the dark descent)
    (bkz: happy wheels)
    (bkz: portal 2)
    (bkz: the walking dead)*
    (bkz: heavy rain)
    oynadığı tüm oyunlar için: http://pewdiepie.net/….php?page=thread&threadid=600

    edit: an itibariyle* 2.220.000 aboneye sahip bir youtube kanali vardir. surekli artiyor efendim durduramiyoruz.

    edit: gün itibariyle * 2.364.000 aboneye sahip süper kişilik.

    son edit: ekim ayının sonları itibariyle kanalında net iki buçuk milyon abone vardır.

    en son edit: 6 milyon oldu. daha bir şey demiyorum.

    4 temmuz itibari ile en çok abonesi bulunan 2. kanal ve en çok günlük abone olunan 1. kanaldır. öyle ki günde 40 bin kişi abone oluyor kanala. birkaç ay içinde smosh'u geçip en çok aboneye sahip kanal olacak.

    birkaç sene sonra gelen edit: bu adamı yaklaşık 800 bin takipçisi olduğundan itibaren takip ediyordum. amnesia oynadığım sırada bakayım yutuba insanlar nasıl geçmiş şuraları diye arattığımda her videonun altında bu herifin adı yazıyordu. açtım baktım videolarına, inanılmaz doğal ve komik kamera karşısında. fakat maalesef kanalı her ay milyonlarca abone alarak büyüdü, kontrat imzaladığı maker studios kendi içinde ayrıldı, bu herife özel amerika'da parti düzenlediler ve öküz yüküyle para kazanmaya başladı. italya'da, kız arkadaşının ailesinin evinin bodrumdaki mutfağında video çekerken sürekli şikayet ediyordu "sikecem italyasını, sokucam böyle internete tam ttnet gibi, zaten çoluk çocuk video bekliyor yutubda, öff yine editing işi 6 saat sürdü" diye. para kazandıkça doyumsuz ve samimiyetsiz bir insana dönüştü. korku oyunları, derin hikayeli oyunlar oynarken yavaş yavaş barbielere, survival oyunlarına sardı. her çektiği video bir öncekinden daha boktanlaştı. ağzından düşürmediği küfürleri artık samimi bir şekilde değil de millet gülsün diye etmeye başladı. her video bağırıp çağırmaları arttı her fırsatta tişörtünü açıp meme uçlarını yalama çalışmasına girdi. sonuç olarak ilk başlarken olduğu yerden fersah fersah uzak. en son olarak da south park'ın eline düştü. keşke biraz daha sikselermiş götünü o bölüm, belki olduğu insandan utanır idi.
357 entry daha
hesabın var mı? giriş yap