6 entry daha
  • -filmde neler izleyeceğiz? olay nedir?

    birbirinden farklı 5+1 tane found footoge tarzı (örnek: blair witch project, paranormal activity) kısa film izleyeceğiz. bir grup arkadaş metruk bir evde ölü bir adam ve 5 tane kaset bulur. filmleri tek tek izlemeye başlarlar. bu 20 şer dakikalık vhs lerde korkunç görüntüler vardır. işte bunlar.

    -filmi izleyen fenalaşıyormuş.o kadar korkunç mu?

    hayır değil. festivallerde fenalaşan insanlar 2000 den sonra doğmuş olmalı. izleyeceğimiz bu 5 film daha çok alacakaranlık kuşağı (twilight) cinsinden. yani abartılacak kadar tırsıtıcı değiller. beş film de birbirinden ilginç konulara/sürpriz sonlara sahip. kan dozu da yüksek.

    -izlenmeye değer mi?

    korku filmleri meraklıları mutlaka izlemeli. ama paranormal activity, rec kadar ürkütücü değil. bu türe (hatta found footoge denen alt türe) meraklı olmayanlara pek cazip gelmeyecektir. puanım 7/10

    -bu 5 kayıttan en iyisi hangisi?

    ilk izleyeceğimiz kısa film en iyisi.

    --- spoiler ---

    -evet, ilk film manyak olmuş. koca gözlü hatunu nereden bulmuşlar merak ettim. i like her. penis koparmazsa tabii.
    -2. film ise sonundaki sürprizle idare etti.
    -3.film doğaüstüydü. ama vasattı.
    -4.film çok yaratıcıydı. tam bir twilight öyküsü. webcam kullanılan ilk film sanırım.
    -5.filmin sonu güzel olmuş. kadın kurban eden grubun bizim elemanları görüp duraksaması süperdi..bir de arabada sıkışıp kalma hissi başarılı verilmiş. ancak kurtarılan kızın aslında şeytan çıkması klişe olmuş.
    -son film yani ana filmimiz. çetedeki karakterlerin geri kalanı nereye gitti merak ettim. ölmemesi ile jigsaw u hatırlatan yaşlı adam ise vhs leri nereden buluyordu acaba?

    --- spoiler ---
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap