154 entry daha
  • öncelikle bu konser sayesinde sözlük'ten tanıştığım qualis artifex pereo'ya gün içinde ve konser esnasında bana eşliği için teşekkür ederim.

    konser hakkındaki değerlendirmelere gelirsem, konser muhteşemdi arkadaş. zaten bundan herkes bahsetmiş; ama cidden muhteşemdi. her ne kadar kısa olsa da 17 şarkılık doyurucu bir listeyle - tornado olmasa da - dave mustaine bizi fena coşturdu. never dead gibi çok iyi bir açılış şarkısı, ardından gazın doruklarındaki head crusher, trust ile bağlanan in my darkest hour, seyircinin muhteşem eşliğiyle birlikte sweating bullets ve konserin sonunda holy wars... gerçekten çok iyiydi.

    ben konserin iyiliğinin yanında biraz da organizasyonun iyiliğinden bahsetmek istiyorum. açıkçası - bana göre - organizasyon şirketi baya iyi iş çıkarmış. öncelikle purple concerts konserlerindeki gibi sahne önünü sahanın yarısına kadar getirmemiş - ki bu yüzden sahne önü yapmamışlar mı lan, o kadar fazla parayı boşuna mı verdik dedik, trivium'un başlarında farkettik sahne önü ayrımını. - gayet makul büyüklükte bir sahne önü alanı vardı ve bu alan metrobüs gibi istiflenerek doldurulmamıştı. gayet rahat rahat izledik konserimizi.
    girişlerde de pek sıkıntı olmadı gibi gözüktü bize, tabii saat 7 gibi konser alanına gittiğimizden karmaşayı kaçırmış olabiliriz; ama yine purple concerts'ın yaptığı gibi 15.000 kişi tek bir kapıdan alınmadı. en azından 2-3 kapı vardı içeri alınmalar için.
    içerideki satışlar da iyiydi bence. biralar soğuktu mesela. su aldığımızda şişeyle verdiler, dışardan su sokmamıza izin verdiler. purple concerts dediğimiz illet firma bardakta, üstü açık su verdiğinden susadığımızda o kadar kalabalığı yarıp, su alıp tekrar önlere geçmek için uğraşmak gerekiyordu.

    organizasyonun iyiliği grupların performansıyla birleşince unutulmaz bir gece oldu. teşekkürler megadeth, teşekkürler dave mustaine.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap