6 entry daha
  • slipknot'un yine, yeniden dinledikce kendine hayran birakan, "slipknot ergen grubu yeaa" seklinde konusan cok bilmis metalcilerin kafasina cd'siyle vurulasi muhtesem album.

    efenim bu albümle beraber slipknot daha mainstream bir yola girmis, bir miktar daha profesyonellesmis ve muzigini olgunlastirmistir. bu slipknot'un metal dunyasinda yerini saglamlastirmasini ve daha cok kabul gormesini saglamakla beraber, slipknot'u ortaya ciktigi zamanlardan beri takip eden siki hayranlarini da rahatsiz eden bir durum oldu elbette.

    bana kalirsa bu albumle beraber degisen maskeleriyle, soundu ile ve 2004-2005 yillarindaki olaganustu canli performanslariyla slipknot tavan yapmistir. daha sonralari all hope is gone ile muzikal olgunlugu en üst duzeye cikacaktir slipknot'un ama bu albüm ve takip eden 2-3 yil, slipknot'un altin cagidir. the blister exists ve before i forget ile headbang'den boynunuzun agridigi, duality ile icinizdeki ince ofkeyi hissedebileceginiz, vermillion ile tuylerinizin diken diken oldugu bir albumdur bu...
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap