16 entry daha
  • ilk kez 4 yaşındayken, elleri minicikken bagetleri eline almış olan, her a7x dinlediğimde hatırlayıp hüzünlenmeme sebep olan kişi.
    http://i45.tinypic.com/2hohezn.jpg

    avenged sevenfold şarkılarının büyük bi bölümünü yazan insan. aynı anda hem vokal yapıp hem davul çalan insanlara sempati duymamda önemli bir unsurdur. kendisi kimi zaman şarkılardan ana vokalleri çıkarıp sadece geri vokalleri dinlemenize neden olabilir. aynı zamanda piyanisttir, elleri çok güzeldir. ilginç bir aksanı ve örümcek fobisi vardır, afterlife'ın klibine aldanmamak gerekmektedir.

    6 metre boyu vardır, bunun 3 metresi boyundur.*

    sarhoşken çok hoştur.

    yamulmuyorsam ölmeden 3 gün önce fiction'ı yazmış, "işte size nightmare'in son şarkısı" diyerek şarkıyı bizimkilere teslim etmiştir. matt* şarkının adeta ölmeden önce yazılmış bi veda mektubu gibi olduğunu söyler ve şarkının asıl isminin death olduğunu, amma ve lakin fiction olarak değiştirdiklerini de ekler. yamulmuyosam şarkının adının fiction olmasının sebebi the rev'in göğsündeki hayvan gibi fiction dövmesidir.
    fiction'da, "all this hurt can finally fade, promise me you'll never feel afraid." der rev. grup ise gecikmeden cevabı yapıştırır:
    "sleep tight, i'm not afraid."*

    çokça özlenendir. syn'in ve johnny'nin göğsüne, matt'in eline, zacky'nin boynuna dövme olandır. fiction çalarken "ulan keşke fiction'ın tamamında sen vokal yapsaydın.." dedirtendir. yerine arin gelse de, hep hatırlanacak olandır..
    ve der ki:

    "oh shit...
    what's in the bucket?
    what's in the bucket, mother fucker dumb shit.
    mother fucker dumb grapes.
    and the grapes in the mouth.
    grapes in the mouth; make you happy down south.
    make you get a big boner, whacha gonna do?"
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap