34 entry daha
  • hakkını arayan tekel işçisinin aylarca aç ve bitap kalmasını sigara içerek izleyen adamların "yeaa sen de yemeğini uçakta yemeyiver" diye görmezden geldiği düpedüz rezalet.
    adam başından beri "iniş sırasında yemek dağıtılmaz" diyor, sen "yemek yiyemedin bunu güvenliğe bahane etme" diyorsun. be denyo, niye o zaman uçak kalkarken kafa sikercesine can yeleği şişirmeyi öğretiyorsun, "uçak düşerken ayakkabılarınızı çıkarın, sivri eşyaları kaldırın" diyorsun, ulan uçak kaza yapmaya en açık olduğu anda yerlerde yüzlerce çatal bıçak var (geçtim cam gazoz/şarap şişelerini, sıcak içeceklerini vs.)

    peki tepki verecekse personel (ve evet eziliyorsa tepkisini versin) önce "türbülansta emniyet kemeri takın" diye uyarıp, sonra yerlere yüzlerce metal eşya bırakarak mı verirsin tepkini? bu bi doktorun "biz şimdi sizi ameliyat edicez ama ortamı sterilize etmeyecez, personel azlığımız var temizlik yapamıyoruz gerekirse hastane yetkililerine bildirin" deyip cart diye ameliyata girişmesinden ne kadar farklı? "yapma o zaman ameliyatı" demez misin? eee, "dağıtma o zaman yemeği" dememiş mi adam?

    çocuğa anlatır gibi tek tek anlatmak gerek tabii, ilkokulda hakkını arayan çocuğun ağzına tokat vuran öğretmen/müdür/imam'larca yetiştirilmiş nesillere.

    neyse biz bi çin malı nükleer santralimizi alalım da, oranın çalışanları ezilince homer simpson kafasıyla hak ararlar artık. biz de üzerlerine su püskürtürüz sinerler nasıl olsa.

    edit : bu arada unuttum, thy'den bundan sonra acil çıkış kapılarının önünde oturan yolculara yemek dağıtmamalarını bekliyoruz. hani onlar ayak dibine eşya koyamıyor ya gerektiğinde diğer yolculara yol açabilmek için...
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap