8 entry daha
  • itü yatırım kulübü değildir. itü yatırım kulübü'nün 2009'dan beri her sene düzenlediği bir etkinliktir.

    açılımı da, global opportunities in business and investment'tır.

    bu etkinliğe avrupa'dan bir sürü öğrenci ve öğretim üyesi gelir dinleyici olarak. sonracığıma çeşitli orta ve üst düzey yöneticiler gelir, çalıştıkları şirketin reklamını yapar ama, ne business öğrenirsiniz ne investment. ayrıca epey büyükçe bir kadro kurdukları içün, deliler gibi sponsorları vardır. ben de birkaç haftalık çay çorba ihtiyacımı karşılamıştım.

    diyeceğim o ki, organizasyon kurma ve çalıştırma adına çok güzel tectübeler edinilir bu etkinlikte, lakin, etkinliğe sadece dinleyici olarak katılırım diyorsanız, katılmayın.

    business ve investment dünyasının ne kadar yalan dolan olduğunu, bu işlere girecek insanların da kulübün içinde yetersiz mühendislik bilgileri ve karakterleriyle* kendilerini belli ettiklerini söylememize gerek yoktur tabi ama, yine de söyleyelim.

    birinci sınıfta iken ben de aralarında bulunmuş idim, bilet filan sattıydım. her kulüpte, her etkinlikte olduğu gibi orda da çok kaliteli arkadaşlar vardı ama, bir o kadar da dangoz vardı. şimdi olsa, sıra dayağı atarım o dangozlara, o ayrı.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap