29 entry daha
  • belgeselde bahsi geçen "uçağın tam da pentagona çarptığı açıya uygun olan, çimlerdeki iz" gerçekten ilgimi çekmişti. açtım google earth'ü. tıkladım history'e. 2000'in ilkbaharında o bölümdeki çimler yeniden döşeniyor. nisan 2000'den sonraki ilk görüntü 2001 eylül'üne ait. ve bingo. füzenin atıl... pardon uçağın çarptığı rotanın izi yere çizilmiş. bir çok başka belgesel izledikten sonra getirdiğim kanaat şudur: uçağın sözde rotası navy annex'in üzerinden geçiyor. navy annex pentagon'dan biraz daha yüksekteki bir tepeye konuşlanmış. olası bir inside job için gayet uygun bir mevkii.

    bu yüzeysel bilgiyle hazır tepki çekmişken devam edeyim, wtc'nin çöküşleri -> serbest düşüş bilgileri, ifade değiştiren yetkililer, görgü tanıkları olsun bir çok konuda cevabı olmayan sorular yaratıyor. belgeselde dediği gibi, madem dediğiniz gibi oldu bir kaç kaset yayınlamaktan niye bu kadar çekiniyorsunuz? pentagon saldırısını bölgedeki hilton, benzin istasyonu güvenlik kameraları ve o civarda yapılan bir düğündeki fotoğrafçılar saniye saniye kaydetti. niye bunları apar topar topluyorsunuz?

    üzerinde düşünülmesi gereken, ancak düşünülse, hatta doğruluğu kanıtlansa bile hiç bir sikin olmayacağı bilgiler içeren belgesel.
hesabın var mı? giriş yap