8 entry daha
  • kurucularindan haluk tolga ilhan, an itibariyle grubun dagildigini ilan etmistir.
    verdikleri onca emege yazik oldu, oysa albümleri daha yeni cikmisti.

    "grup abdal solisti haluk tolga ilhan'dan önemli açıklama

    abdal grubu kurucularından haluk tolga ilhan olarak açıklamak zorundayım ki; ali ekber kayış ile birlikte kurduğumuz grup abdal projesi çeşitli anlaşmazlıklar sonucu sona erdi. ben kurucularından ve albümdeki sekiz parçanın solisti; haluk tolga ilhan olarak abdal ismini kullanmayacağımı açıklıyorum, aynı şekilde ali ekber kayış'ın da benzer duyarlılığı göstermesini istiyorum. aksi bir durum emek hırsızlığı olacaktır ve kabul edilemeyecek bir durumdur.

    bana karşı haksız ve emeğimi değersiz gösteren bir tutum içinde bulunulmuş, diğer sanatçı arkadaşlarımız asılsız iddialar ile bana karşı yönlendirilmeye çalışılmıştır. sonuç olarak şahsıma bir hakaret ve darbe gerçekleştirildiğinden dolayı, abdal grubu projesinin sona erdiğini düşünüyorum

    tüm sanatçı arkadaşlarımızla önemli bir sanatsal ürün ortaya koyduğumuzu ve birlikte emek harcadığımızı düşünüyorum. bu anlamda alternatif müzik ve kollektif bir anlayış içinde sanatsal arayışlarıma devam edeceğim. tüm izleyenlere ve sevenlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
161 entry daha
hesabın var mı? giriş yap