1 entry daha
  • hani bir gün diyorum, bir gazeteci gelir de "darbe yapacak olsanız önce hangi bakanlığa girersiniz" diye sorsa, "ahan da bu bayındırlık bakanlığı'na girmek isterim" dediğim yerdir burası.. ne kadar lanet bir yermiş ki burası, her gelen hükümet kendi kadrolarını sokmak için havada elli takla atıyor.. madem o kadar adam yığıyorsunuz allah rızası için bir halt yapsın bu adamlar, her depremde önce hükümet binaları, önce ilkokullar, önce ilkokulların yatakhaneleri yıkılmasın..

    şimdi depremde ölenler için "allah'ın takdiri" diyen armuta (malesef ki ülkemizin pek önemli yerindedir bu zat-ı armut) sormak gerekir, üzerinde bu kadar kan olan bir bakanlığa kendi adamlarını sokmak seni ne kadar günaha sokar ha ex-imam efendi? o kadar paranın döndüğü yerde oturmak ne kadar müslümanlıktır? ahan sizin döneminizde yapılan binalar ortada, 3 sene sonraki bir depremde yıkıldığında sevgili mahşere ne götüreceksiniz?

    hani diyorum, bir gün bir tank geçse elime, iyi bir temizlik yapsam bu bakanlıkta çalışıp da o binalara "olur" verenleri bir güzel temizlesem, hacca gitmiş kadar sevap kazanır mıyım?
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap