6 entry daha
  • türkiye'de çok ciddi indirimlerle www.outdoorworks.de sitesinden satın alınabilir. özellikle yaz sezonuna geçilen şubat ayından itibaren bir öncesi sezonda güzel indirimler yapılmaktadır.

    sezonda fiyatı 630 euro olan ceketi 360 euroya, ya da 220 euroluk bir soft shelli 150 euroya satın alabiliyorsunuz mesala.

    2004 senesine kadar ellerinde kalan tüm ürünleri satıyorlar. ürünlerde hiçbir sorun yok.

    2008'den beri kullanıyorum, toplamda arkadaşlarım için de 3000 euro'ya vardık tek bir sorun yaşamadık. hatta gümrük sorun olmasın diye yardımcı olabiliyorlar, ayrı paketleme, ekstra indirim vs. bireysel getirtirseniz sorun olmaz. ptt kargo ile takip no'lu 1 ayda elinize ulaşır. 30 euro kargo ücreti fix.

    hastaları için çok çok iyi bir site. normal bir alıcı için ise ızdırap olabilir tabi. paypal kullanarak ödeme veya swift kabul ediyorlar :). paypal kullanmanız lazım.

    ikea gibi bir sitedir. hem depo gibi hem değil :). mammut'un son sezon ürününden, aksesuar halısına kadar herşeyi bulabilirsiniz.

    toko'nun tüm bakım ürünlerini de satmaktadır ki bu ürünler arasında sadece termal içlik yıkamak için üretilen gümüş iyonlu deterjan bile var. site çok uzman takılıyor yani.

    türkiye'deyseniz, kendi başınıza mammut almak istiyorsanız daha iyi çözüm yok.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap