3 entry daha
  • --- spoiler ---
    --- spoiler asoiaf ilk 3 kitap ve sonrasından ağır spoiler içerir.---

    öncelikle red viper oberyn martell kardeşimiz , joanna lannister öldüğü için şükretmeli. yoksa onu kızı cercei lannister ile evlendireceklerdi ki westeros'da başınıza gelebilecek daha kötü ne var. kız kardeşi de jaime ile evlenicekti ama karısı ölünc tywin lannister , jaime yerine tyrion 'u önermiştir vs...

    böylece lannister'lardan kurtuldu oberyn martellimiz. kız kardeşini de targaryen heiri ile evlendirirler güzel güzel ilerler işler.

    ama sonra targaryen'lar savaşı kazanamazlar, kings landingde katliamlar olur kız kardeşi elia lannister köpeği mountain tarafından öldürülür.

    işte burada oberyn martell sağda solda gezip fahişelerle yatıp piç basıyor gibi gözükse de işin aslı öyle değil. daha büyük planları vardı. denizi geçti. bravaosa gitti. oralarda targaryen'ların geri dönüşü için kulisler yaptı, zehir iliminde ilerledi.

    prince rhaegar targaryen ve ser barristan selmy 'le yaptıkları hariç harici hiçbir turnuvada hiçbir dövüşü kaybetmemiştir ta ki joffrey piçini imp mi öldürdü diye yapılan trial by combata kadar .

    burada kardeşi ve yeğenlerinin intikamı uğruna sikip attığı mountain'a çok yaklaşmış, bileğinin hakkıyla kazanacağı düelloyu aklı yüzünden kaybetmiştir.

    huzur içinde uyu.

    --- spoiler ---
    --- spoiler ---
494 entry daha
hesabın var mı? giriş yap