20 entry daha
  • irlanda vizeniz var ancak uk vizeniz yok ise irlanda'nin bu bolgesine gecemezsiniz cunku elinizdeki vize irlanda icindir sadece. gecmemelisiniz daha dogrusu.

    rastgele yapilan kontrollere denk gelirseniz sorun yasama ihtimaliniz var.

    ---

    tek irlanda yok! kuzey irlanda ve irlanda cumhuriyeti var. irlanda'da yasadim, hala vergi oduyorum ve simdiye kadar kuzey irlanda dedigimde icine seytan kacmis kedi gibi olan irlandali gormedim.

    hatta yillarini hapiste gecirmis eski ira bombacisi ile 2 yil boyunca beraber okudum, bu adam bile kuzey irlanda dedigimde bir seytana donusmedi.

    http://www.amazon.co.uk/…s-true-story/dp/0006276156

    ---

    irlandalilarla konusursaniz, ama oyle turist turist degil gayet orada yasayan biri olarak, kuzey irlanda'nin elemanlarin pek de umrunda olmadigini, artik o davanin bittigini, huzur icerisinde yasamayi istediklerini hissedebilirsiniz.
    united ireland, republic, kolumu kessen kanim yesil beyaz turuncu akar falan filan derseniz de once kafanizin yerinde olup olmadigini kontrol ederler sonra da size bir pint guinness ismarlayabilirler.

    yok oyle icine kedi kacan, seytana donusen irlandali falan. hatta su ekonomik krizden sonra kisin sicak sobanin yanina kivrilan kedi misali ingiltere ile birlesmek bile isteyebilirler.

    bu arada harbiden guzel insanlardir, haklarini yememek lazim.
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap