9 entry daha
  • kendisi aort anevrizmasi sebebiyle ameliyat olacak ve bu sezon oynamayacak. lakin kariyerinin bitmesi gibi bir durum sozkonusu degil. etan thomas ve ronny turiaf da ayni sekilde poerasyon gecirmis ve daha sonra sahalara donmuslerdi.

    kendisinin sozlesmesi de saglik kontrolunu gecemedigi icin gecersiz sayilmis durumda. tabii celtics zaten cap (sozlesme toplam limiti)'in oldukca ustunde oldugu icin, yerine oyuncu alma sanslari yok, sozlesme gecersiz sayildigi icin "biten sozlesme karsiligi takas" yapma sanslari da yok. yani tek hamle sansi "vet minimum", yani caylak olmayan ve minimum kontrata (1.2 milyon dolar civari) imza atacak birilerini bulmak. mesela bir ihtimal chicago bulls tarafindan yeni saliverilen keith bogans olabilir.

    jeff green'in sakatliginin en buyuk dezavantaji, celtics'e 2008 yilinda sampiyonlugu getiren "mac sonlarina dogru kisa ve hizli takim" formulunun uygulanamayacak olusu. celtics gecen sezon hic dogru duzgun hizli hucum kullanamadi, 2008'de powe ve posey bu konuda muthis katki vermislerdi mesela (tabii su an ikisinin de form durumu soru isareti, bosta olmalarina karsin, ozellikle de posey'nin)

    boyle de aciklik getirelim duruma.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap