10 entry daha
  • güncel diskografisi şu şekilde olan, çok güzel sesli bir ablamızdır. eski metalcidir, hakettiği değeri görmemiş gruplardan the 3rd and the mortal'ın demo ve ilk albümünde söylemiş, kulak okşamıştır.

    -demo recordings (1995)
    -spindelsinn (1997)
    -mesmerized (1998)
    -pilot (2002)
    -other people's stories (2005)

    demo ve ilk albümü folk tarzında albümlerdir. mesmerized ile daha modern bir pop tarzına kaymıştır. pilot en deneysel ve bence en başarılı albümüdür. other people's stories'te genel olarak sakin ve hoş bir eserdir. björk ve tori amos sevenler kari ablamızda hoşlarına gidecek şeyler kesinlikle bulacaklardır.

    pilot albümü bence gelmiş geçmiş en iyi pop albümlerinden birisidir. bu albümden önce prodüksiyon konusunda eğitimler almıştır ve oldukça deneysel bir iş çıkartmıştır. içinde çok iyi şarkılar vardır, pilot, exile, river, butterfly-milk, love i gave gibi... o yüzden, pilot albümünü şiddetle tavsiye ediyorum. ayrıca kendisi neo-nazi falan değildir. ayrıca kızıl hali çok şekerdir, kinder surprise gibidir. annelik ve akademisyenlik sebebiyle altı yıldır albüm yapmamıştır, kendisini özletmektedir.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap