850 entry daha
  • ...tam da kışın soğuğunda, buzdolabını bile açmaya üşendiğim bir zamanda bu pizzacıdan sipariş veresim gelmişti. bilgisayarıma yeni bir upgrade yapmanın dayanılmaz heyecanı ve sistemi toplamama yardım eden arkadaşımın sohbeti muhabbetiyle iyice neşelenen günüm, verdiğim siparişin tam 1 saat sonra çalan telefon ile bozuldu.
    o an dominos kuryesinin kızgın sesiyle karşılaşmamdan olacak ki birdenbire irkildim; karşımdaki kişi bana kapıyı 50 kere çaldığını neden açmadığımı sordu, ben de pek cok kere kendisine, duymamış olabileceğimi belirtip, özür dileyerek kapıyı açtım ve pizzanın parasını ödeyip yedim...

    ertesi hafta tam da siparişi verecekken aklıma yeni bir maceraya daha giriştiğim geldi. yemeksepetinden siparişi verdikten tam 25 dakika sonra cıktım apartman kapısının olduğu yçne bakan pencereye, aldım elime kolamı, pipetten fış fış kola içerekten koyuldum beklemeye.

    ...siparişi verdikten takribi 45 dakika sonra dominos kuryesinin motoruyla yaklaştığını ve motordan iner inmez daha kapıyı çalmadan hemen cep telefonuna sarıldıgını gördüm.

    - beyfendi 15 dakikadır kapıdayım sanırım ziliniz bozuk.
    - bak kardeşim yukarıya doğru, hah şimdi o tombik benim, açıyorum kpıyı gel yukarıya bakalım..

    utancından kıpkırmızı olan kuryeye hiçbirşey söylemeden pizzaları aldım, kapıyı da tam yüzüne kapayacaktım ki adam atıldı;

    -444bilmekaç bilmemkaçı aramanız gerekiyor beleş pizza için
    -sigit lan amcıkazlı!

    sonra adam kaçtı gitti. böyle bir firmadır işte dominospizza.
3658 entry daha
hesabın var mı? giriş yap