• trt'den çıkma bir "türkalkmüzğü" türkücüsüdür. yıllarca alttan alttan çabalayıp durmuş, "efendi"[!]liğiyle, mütevazi aile hayatıyla ve şirinliğiyle müphem türk halkının sevgilisi olmuştur...

    ardından bir gün trt 1'de karısıylatelevizyon` programı yapmaya başlayınca, sorma gitsin, herkes daha bir sevmeye başlamıştır bunları, örnek aile olmuşlardır adeta.

    - bütün millet bu sümer ezgü'nün harmandalı "oynaması"na hastaydı, ev kadınları harmandalısı için çıldırıyordu, bir trt türkücüsünün harmandalı oynaması, olacak şey değil. zira onlar normalde kımıldamazlar. budur insani insan yapan-

    bir gün bu sümer ezgü insanı, tgrt'ye transfer oldu, karısı serap ezgu'de kanal d ana haberlerini sunmaya başlamıştı, sümer ezgü, bir süre sonra taraf insanı olmaya başladı, her bir bağımsız türkücü gibi birden solcu falan olası geldi... komik de oldu, sözde solcu, bilmez solcu olunca.

    e tabii, her trt'den başka bi kanala transfer olan ünlü gibi bu da boşandı gül gibi karısından; her neyse, sarımsı, bıyıklı, oynayan-sıçrayan, arada feraye, ormancı, eklemedir koca konak gibi türküler söyleyen bi türkücüdür.

    eninde sonunda dönüp dolanır, sonra yine trt'ye döner ama karısını kendine döndüremez tekrar.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap