1 entry daha
  • 2011 yapımı, bol şarkılı, danslı, eğlenceli, 16 bölümlük kore dizisi. dünyaca ünlü birer sanatçı olmayı hedefleyen, lise öğrencileri ve onların çevresindeki insanların hayatlarını anlatıyor. baş rollerdeki oyuncular, gerçekte şarkıcı zaten. 2pm'den wooyoung ve taecyeon, miss a'dan suzy, t-ara'dan eun jung en ünlüleri. hepsi çok de çok genç, 94 doğumlu bile var!

    kore dizilerini sountrackleriyle daha çok seviyoruz, kaliteli müzikler kullanıyorlar zaten. dream high'da müzikler zirve yapmış. haftalarca bıkmadan dinledim..

    --- spoiler ---
    bu yorumu yapmadan duramıcam; son bölümde hye mi, sam dong'u sevdiğini gösterdi, jin guk'u bıraktı. beni çok şaşırttı. bunca zamandır kore dizilerini takip ediyorum, esas kızın, iyi çocuğu seçtiğine şahit olmamıştım ya, aferin hye mi..

    --- spoiler ---

    bir de müjde; dream high 2. sezon çekilecekmiş. şu an belli olan oyuncular arasında ilk sezondan kimse yok ama. kim bum en dikkat çeken kişi bunlar arasında. ancak son bölüm itibariyle olaylar son bulmamıştı, kaldığı yerden 2. sezona devam etseydiniz be yavrucuklar..
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap