9 entry daha
  • ekranı kesinlikle kağıda çok yakın bir özellik taşımakta. insanın alıpta pişman olması neredeyse imkansız gibi. zamanın en büyük ihtiyacı bence bu readerlar. eski kafa biri olarak bu readerların kitabın yerini tutamayacagını düşünürken, makalelerin çıktısını alıp okumak yedi bitirdi beni ve bende teknolojiye teslim oldum.. ekranının gözlerinizi yorması gibi bir durumu kesinlikle yok. bunun yanında yazı boyutunu büyütmek büyük bir ayrıcalık. a4 kağıdına çok yakın olması da gazete,dergi, makale gibi yazı dizini için çok ideal.

    kitap sipariş edip bekleme derdinin olmamasıda ayrı bir çekici yanı tabi. elbette şuanda sınırlı e-kitap var ve fiyatları haksız yere pahalı. ama zamanla fiyatların düşeceğini ve daha fazla e-kitap olacagına inanıyorum. zira bir çok yayınevi bu işe el attı. diğer yayınevleri de bu işe girince rekabet artacak ve haliyle fiyatlar düşecek ve biz sevgili tüketicilerin yüzü gülecek. almaya niyetli olan arkadaşlar varsa gözü kapalı alabilirler. zaten piyasadaki en iyi readerın bu oldugu söylenmekte, öbürleri hakkında çok fazla fikrim olmasada araştırdıgım kadarı ile kağıda en yakın özellik taşıyan reader bu gibi geldi bana.. kindle dx ile hayat bir başka gözüktü gözüme bir kez daha.

    ancak şöyle bir durumu var pil ömrü denildigi gibi 2-3 hafta gitmiyor. hele müzik dinlerseniz ya da maillerinizi vs kontrol ederseniz pil ömrü hayli kısalıyor. yine de pdf formatında çok fazla yazı okuyorsanız kindle dx'in ayrılmaz bir parçanız olmaması için hiçbir nedeniniz yok.
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap