3 entry daha
  • steak budur, buradadir. cebinizde kisi basi 100 kagit oldugu halde buraya gidin, gitmeden once de arayip sorun chateaubriand var mi diye, zira burada bu arkadasi yemeniz israrla tavsiye ediliyor. 900-950 gramlik kesim ete 2 kisi girip, ziyafetin doruklarina cikiyorsunuz. biz fazlasiyla memnun kaldik.

    goodman ve benzeri londra steakcilerinden farki, diger ust sinif steak restoranlarindan buyukce bir adim onde olmasinin yani sira, tamamen brit bir restoran olmasi. bu da su demek oluyor, karides tempura yok, new yorker cheesecake ya da creme brulee yok. sadece brit tatlilari var diye karalar baglamayin, sticky toffee pudding'leri hayatimda yedigim en guzel, en zengin aromali tatliydi.

    et mi; dunyada yiyebileceginiz en iyi 3-5, bilemediniz 10 icerisinde. daha once cok ust sinif bir steak yediniz mi? tamam, simdi daha iyisini dusunun. londra'dan tam anlamiyla geri tasinmadan once yapmak istedigim seydi, sempatik bir meblag birakip, helal olsun diyip suratimda kocaman bir gulumsemeyle ciktim. 100 pound kismi da tabi ki, icecek, ara-sicak, kokteyl, tatli bolumlerini de iceriyor; tirsin tabi ama bir yere kadar.

    londra'lilarin mutlaka bir gun butcesi ve vakti elverirse yapmasi gerekiyor. chateaubriand'i kovalamayi unutmayin, zira efsane hazirliyorlar.

    http://www.thehawksmoor.co.uk/
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap